Sunday, 25 October 2009

Join the Mineral Makeup MutinyAre you tied of ordering mineral makeup and noticing that what you've ordered seems so... familiar?

Join the mineral makeup mutiny and support independent businesses that create their own shades - for real!

Say NO to re-packaging and greediness!

5 comments:

lightweightthinker said...

Joined on Facebook. Mulla on pikkarainen idea, miten tämä koskee sua melkolailla henk.kohtaisesti, kun olen lukenut sun blogin lisäksi vähän muitakin blogeja. Että hirveen kiva. Jaksamusta siis!

Saila, the Adventurous Purple Koala said...

Mä luulen, että tää ei ole se mitä ajattelet, koska en ole koskaan kirjoittanut ko. merkistä julkisesti, koska ennen arvion kirjoittamista sain kuulla totuuksia yrityksen toiminnasta. Päättipä uhkailla silti, ihan siihen perustuen mitä meilasin sille henkkohtaisesti kun jätin neutraalia palautetta Etsyyn...

lightweightthinker said...

Käsittämätöntä toimintaa kertakaikkiaan! Hyvän asian puolesta silti, vaikka ehkä mä ajattelen tosiaan väärää valmistajaa. Vaikea käsittää taas kerran minkälaisia aivopieruja tähän maailmaan mahtuu!

Saila, the Adventurous Purple Koala said...

Tää on se valmistaja, jonka tumman liilan luomivärin annoin sulle kun mulla oli tupla... Joo-o, mutta näyttää siltä, että se noita-akka jätti mut rauhaan kun sanoin sille, että ainoa tapa, jolla se saa olla muhun enää yhteydessä on suomalaisen asianajajan kautta tai ilmoitan Etsyn lakiosastolle häirinnästä. Että imeköön sitä :P

lightweightthinker said...

Ahaa! Imeköön tosiaankin, you go girl!